Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.

Elkészítés:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyári kapros saláta » Fokhagymás bagett » Kapros cukkiniropogós » Kapros puliszkagolyók
» Kapros töksaláta » Krémsajtos csirkemell » Mediterrán krémsajt » Fokhagymás tejfölös tészta
» Fokhagymás báránycomb » Kapros tökpástétom » Kapros-tejszínes csirke » Fokhagymás sült hal
» Kapros juhtúrós lángos » Kapros-túrós palacsinta » Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás csülökfalatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.