Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg pici mirelit rák
annyi fokhagyma gerezd ahányan leszünk
annyiszor 3 evőkanál olaj ahányan leszünk

Elkészítés:
Előmelegítem a sütőt 200 C fokra.
Közben egy serpenyőbe beleteszem az olajat és a gerezd fokhagymákat. Felforrósítom az olajat és hozzáadom a rákokat (nem kell előtte felmelegíteni, mehet bele fagyottan). Kb 5-6 perc alatt megsülnek. Ezután hőálló edénybe átteszem őket és kb 15 percre még bekerülnek a sütőbe.

Tanácsok:
Nekem köretnek a rizs illik hozzá, de igazából bármivel lehet enni.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymaszósz » Fokhagymás sültzöldségek
» Fokhagymás tejfölös kifli » Fokhagymás kenyér » Fokhagymás vaddisznótokány » Fokhagymás csirkemell
» Fokhagymás-gombás karfiol » Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás pácolt hús » Fokhagymás pizzakenyér
» Fokhagymás ceruzabab » Pirított fokhagymás saláta » Fokhagymás répasaláta » Fokhagymás sült csuka



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.