Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg pici mirelit rák
annyi fokhagyma gerezd ahányan leszünk
annyiszor 3 evőkanál olaj ahányan leszünk

Elkészítés:
Előmelegítem a sütőt 200 C fokra.
Közben egy serpenyőbe beleteszem az olajat és a gerezd fokhagymákat. Felforrósítom az olajat és hozzáadom a rákokat (nem kell előtte felmelegíteni, mehet bele fagyottan). Kb 5-6 perc alatt megsülnek. Ezután hőálló edénybe átteszem őket és kb 15 percre még bekerülnek a sütőbe.

Tanácsok:
Nekem köretnek a rizs illik hozzá, de igazából bármivel lehet enni.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás, kapros uborka » Fokhagymás csirkecombok » Almás - fokhagymás karaj
» Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás garnéla » Fokhagymás bagett » Fokhagymás hal
» Fokhagymás csirkemell » Fokhagymás-paprikás omlett » Faddi fokhagymás csuka » Fokhagymás vaddisznótokány
» Fokhagymás húspástétom » Fokhagymás kapros krémsajt » Fokhagymás krumpli* » Fokhagymás sült lapocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.