Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás sült csuka recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 kg csuka
1 kg burgonya
1 pohár tejföl

5 dkg sertészsír
20 dkg füstölt szalonna
5 cikk fokhagyma

Elkészítés:
A kívül-belül megtisztított halat filézzük. Kizsírozott tepsibe karikára vágott, főtt burgonyát teszünk, sózzuk s meglocsoljuk egy kevés olvasztott zsiradékkal. Rátesszük a halat, és beborítjuk vékonyra vágott füstölt szalonnaszeletekkel. Sütőbe tesszük, lassan sütjük, amikor a teteje megpirult, óvatosan megfordítjuk. Ráöntjük a zúzott fokhagymával elkevert 1 pohár tejfölt, és még 5 percig sütjük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás báránycomb » Fokhagymás sült hal » Fokhagymás sült lapocka » Fokhagymás csirke baconban
» Göngyölt fokhagymás csülök » Rántott csuka » Almás - fokhagymás karaj » Fokhagymás tarja
» Fokhagymás rák » Fokhagymás tengeri halfilé » Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás-mustáros tarja
» Fokhagymás Röfihús » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás csirkecsíkok » Fokhagymás sajtleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.