Tutireceptek.hu fejléc

Fordított hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-1 kg sertéshús
-panírhoz zsemlemorzsa, liszt, tojás
-4 dl víz
-4 ek ketchup
-4 ek mustár
-5 dkg olvasztott vaj
-vegeta
-só

Elkészítés:
A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután fordított sorrendben bepanírozzuk, vagyis: 1. morzsa, 2. tojás, 3. liszt
Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük és ráöntjük a víz+ketchup+mustár+vaj+vegeta keverékét. Fólia alatt sütőben 25-30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirítjuk még egy kicsit.

Tanácsok:
Mielőtt ráöntjük a levet, dobálhatunk a húsokra vöröshagyma karikákat is.

Pl. sült krumplival tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: szimonic


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fordított ananász torta » Kifordított almás » Kifordított kalács » Fordított hatlapos
» Fordított piskóta » Fordított almás » Fordított meggyes » Fordított meggyes mákos
» Kifordított gombás hús » Fordított narancstorta » Fordított ananásztorta » Fordított meggyes süti
» Isztriai sertéskaraj » Gombás vagdalt másképp » Karaj mustármártásban » Lecsós libacomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.