Tutireceptek.hu fejléc

Forralt bor (csípős ) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 li. vörösbor, 8 dkg cukor, 1 rúd fahéj, 5 szegfűszeg, 1 tk. Erős Pista, vagy egy félbevágott cseresznyepaprika.

Elkészítés:
A bort és a többi hozzávalókat felmelegítjük és kb. 5 percig forraljuk. Csészékbe öntve forrón tálaljuk.

Tanácsok:
Zsebkendőt is adjunk mellé. :)


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Forralt vörös áfonyás tea » Csípős babos karaj » Illatos csípős csirke » Forralt bor gyümölcsökkel
» Csípős fokhagymás pecsenye » Csípős burgonyasaláta » Forralt fűszeres cider » Csípős falusi kocsonya
» Gyümölcsös forralt bor » Mézes-csípős csirkemell » Fehér forralt bor » Csípős babos hús
» Forralt bor I. » Édes-csípős zöldségek » Csípős csirke nyárson » Csípős csirkemell csíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.