Tutireceptek.hu fejléc

Forralt fűszeres cider recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l Cider
pár cent Calvados
fél narancs leve
4 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
1/4 teáskanál szerecsendió
1-2 evőkanál cukor

Elkészítés:
Az almabort, a fahéjat, a szerecsendiót és a szegfűszeget egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel, mert az tönkreteszi az almabor aromáját!

Töltsünk 2-4 cl calvadost a poharakba, majd mindegyiket töltsük fel a meleg almabor keverékkel és forrón kínáljuk. Narancshéj vagy almahéj spirállal díszíthetjük


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres májpástétom » Fűszeres körtelekvár » Baconos-fűszeres tészta » Fűszeres csirkemáj
» Fűszeres diós-mézes torta » Fűszeres bébipolip » Zöldfűszeres gombafejek » Boros, fűszeres báránysült
» Fűszeres pogácsa » Kenőmájas fűszeresen » Fűszeres tésztás csirke » Fokhagymás-fűszeres lazac
» Fűszeres penne » Fűszeres keksz » Fűszeres pácolt oldalas » Fűszeres aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.