Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró bájital recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 dl víz
2 dl vörösbor
2 dl fehérbor
1 db borvarázs fűszerkeverék (filteres tea)
Fél narancs héja
Pár szem szegfűszeg, szegfűbors, fahéj
5 evőkanál kristálycukor
1 evőkanál méz
1 dl konyak
1 dl rum v. "tengerész-ital"

Elkészítés:
A narancshéjat, fűszereket, filteres borvarázst felfőzzük a vízzel, majd leszűrjük és felforraljuk a cukorral, mézzel, kétféle borral.
A konyakot és rumot akkor adjuk hozzá, mikor levettük a tűzről.

Forrón fogyasztjuk.

Tanácsok:
Üvegbe töltve, hűtőben sokáig eláll.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamellás forró csokoládé » Forrócsoki - hideg napokra » Forró angyal » Fűszeres Forró Csoki
» Forró mézes almalé » Forró almás álom » Forró húsos kifli » Forró almás pite puncs
» Sűrű forró csokoládé » Forró almás bólé » Egyszerű forró csokoládé » Forró Egg Nog
» Forró almástáska » Forró csokoládé » Forrócsoki » Forró eper hideg pezsgőben



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.