Tutireceptek.hu fejléc

Francia hagymaleves 3. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg hagyma, 1 babérlevél, kis kakukkfű, 10 dkg vaj, 1 ek zabliszt, 3 tojássárga, 1 leveskocka (vagy paleóbb maradék húsleves), 1 kk só, csipet őrölt bors

Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, rátesszük a karikákra vágott hagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a liszttel, beletesszük a babért, kakukkfüvet, felöntjük vízzel (vagy húslevessel) és beletesszük a leveskockát. Felforraljuk, majd a tojássárgákkal behabarjuk. Tálaláskor reszelt sajtot hintünk rá.

Tanácsok:
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Szaffy12

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én francia krémesem » Krémes hagymaleves » Francia krémes » Mandulás fokhagymaleves
» Francia hagymaleves 2. » Francia hagymaleves » Piskótás francia krémes » Francia zöldségtál
» Francia rakott burgonya » Kacsacomb franciásan » Fokhagymaleves » Franciakrémes
» Hagymaleves » Francia tepsis krumpli » Franciakrémes-torta » Francia sajtostekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.