Tutireceptek.hu fejléc

Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

1kg pulykamell filé
füsstölt és natur krémsajt

bors
szerecsendió
vöröshagyma

Elkészítés:
Veszek kb fél kiló pulykamell filét. Vékony szeletekre vágom és befűszerezem. Só, bors, paprika és egy kis plusz. Szeretem a sajtos ételeknél a szerecsendiót. Óvatosan bánok vele mert elég intenzív. Addig hagyom állni a húsokat amíg a tölteléket elkészítem.
A töltelékhez füstőlt és natúr krémsajtot használok amit vékonyra vágot gépsonkával és apróra vágott hagymával elkeverek és fehér borsal megszórom. Ha elkészültek a töltelékek a húsokba töltöm. A húsokat felgöngyölöm és kipanírozom majd forró olajban kirántom.

Rizi-bizibel sült burgonyával is tálalható de áfonyával is kiválló.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaragu » Juhsajtos-olívás muffin » Sajtos zöldségleves » Pulykarakottas
» Szalonnás pulykatekercs » Sajtosrudacska » Sokáig elálló sajtos rúd » Szalalkális sajtos rúd
» Gazdag pulykamell » Sajtos rántott zöldpaprika » Sajtos rúd, vagy bármi » Füstölt sonkás tészta
» Sajtos Gnocchi » Fitt sajtos korong » Sajtos pecsenye » Sajtos-köményes muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.