Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
30 dkg trappista sajt
30 dkg füstölt sajt
2-3 dl tejszín

őrölt bors
olaj
liszt és tojás a panírozáshoz

Elkészítés:
A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk be, majd hagyjuk állni, hogy átjárja az íz.
Reszeljük le és keverjük össze a két fajta sajtot ez alatt az idő alatt.
Forgassuk a hússzeleteket lisztbe, tojásba és a legvégén a sajtba.
Helyezzük egymás mellé egy tepsibe, amit előtt kevés olajjal kikentünk.
Amikor a szeletek elfogytak öntsük rá a tejszínt és szórjuk a tetejére a megmaradt sajtot.
Fedjük le alufóliával a tepsit, majd tegyük előmelegített sütőbe, és 160 fokon süssük meg.
Ha a húsok megpuhultak, vegyük le az alufóliát és pirítsuk aranybarnára a sajtot.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstöltsajtos húsgombócok » Tűzdelt Csirkemell » Sütőtökpüré csirkemellel » Csirkemell Mérő módra
» Karamellás-csirkemell » Rókagombás csirkemell » Párizsi csirkemellből » Bácskai füstölt spagetti
» Gombakrémes csirkemell » Epres csirkemell saláta » Legegyszerűbb csirkemell » Csirkemell pizzasütő módra
» Fetával töltött csirkemell » Fűszeres csirkemellek » Pogácsa füstölt sajttal » Almás-gyömbéres csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.