Tutireceptek.hu fejléc

Füstölthús leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
kifőzött füstölt hús leve
2 db tojássárgája
1 pohár tejföl
maradék füstölt hús
zsír (olaj)
liszt
pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A kifőzött füstölt hús vagy sonka levét ízlés szerint felhígítjuk vízzel.
Ezt követően aranysárga rántást készítünk, feleresztjük a lével és felforraljuk.
Közben a tojássárgáját elkeverjük lehetőleg savanykás tejföllel, beleöntjük a levesbe és még egyszer fellobbantjuk.
Laskára metélt füstölt húst teszünk bele és külön tálkában pirított zsemle- vagy kenyérkockával tálaljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős savanyú leves » Tárkonyos raguleves 2. » Sárgaborsó krémleves » Tejszínes spárgaleves
» Tejfölös gombaleves » Kelkáposzta leves fetával » Cukkinileves fogyizóknak » Török joghurtleves
» Hideg orosz tejfölleves » Szüreti leveses káposzta » Gerslileves » Tejszínes kukorica leves
» Zellerkrém leves fincsi » Narancsos karottakrémleves » Zöldséges fehérbab leves » Tárkonyos leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.