Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres, mascarcopés tengeri hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
8 szelet tengeri hal
4 paradicsom
4 gerezd fokhagyma
mascarpone
egy zacskó mirelit spenót
só, bors, vaj
füstölt sajt

Elkészítés:
Kivajazok egy tepsit, beleterítem a kiolvasztott spenótot, fokhagymát rákarikázom, ráfektetem a sózott-borsozott tengeri halfilét. Megkenem mascarcopéval, rákarikázom a héjától megszabadított paradicsomot, befedem füstölt sajttal és előmelegített sütőben megsütöm.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres vaddisznó » Fűszeres gyümölcskenyér: » Fűszeres kávé » Boros, fűszeres báránysült
» Fokhagymás tengeri halfilé » Fűszeres almaleves » Zöldfűszeres túrókrém » Zöldfűszeres sült
» Zöldfűszeres tonhalkrém » Fűszeres tea » Fűszeres tésztás csirke » Hagymás tengeri saláta
» Zöldfűszeres sonkás tészta » Fűszeres csokoládé torta » Fűszeres narancslikőr » Fűszeres halsült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.