Tutireceptek.hu fejléc

Galyasági töltött pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg. sertéskaraj csont nélkül, egészben 50 dkg. fokhagymás házi kolbász, 2 evőkanál sertészsír, 2 nagy fej vöröshagyma, só, köménymag, őrölt fekete bors.

Elkészítés:
A sertéskarajt formázzuk, majd felszúrjuk és beletoljuk a házi kolbászt. Fűszerezzük őrölt fekete borssal, köménymaggal, sóval és kizsírozott tepsiben előmelegített sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Ha kész és megsült tálaljuk begyes zöldségekkel, salátával, sült vagy főtt burgonyával, savanyúsággal.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött alma » Töltött fasírozott » Áfonyával töltött alma » Vadas őzpecsenye
» Juhtúrós töltött krumpli » Erdélyi töltött paprika » Töltött kifli 2. » Töltött burgonya tepsiben
» Balatoni mustos pecsenye » Galyasági steak. » Pecsenyekacsamáj » Töltött tök Nóci módra
» Ors-féle cigánypecsenye » Káposztával töltött zsemle » Gombás töltött tök » Töltött mángold levél


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.