Tutireceptek.hu fejléc

Ganca recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
tej
búzadara
cukor
csipet só
zsemlemorzsa
kevés olaj

Elkészítés:
A tejből, búzadarából és cukorból tejbegrízt készítünk, hagyjuk kihülni és megdermedni. Az a lényeg, h szilárd legyen, de ne legyen túl "száraz". Ez után a zsemlemorzsát megpirítjuk kevés cukorral. Evőkanállal kiszaggatunk kis nudlikat a tejbegrízből, és megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd cukorral, lekvárral tálaljuk.

Tanácsok:
Hidegen melegen egyaránt nagyon finom:)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: kicsikezseni


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonya ganca » Ganca (sós étel) » Kölesganca » Hagyományos ganca
» Almatorta zamatos öntettel » Szilva+alma íz » Kávés-kakaós torta » Barackos tejfölös süti
» Tiramisu-sütés nélkül » Csokoládés kekszsütemény » Rákóczi túrós light » Olcsó és kiadós sütemény
» Elefántszem » Sültalma torta » Túrótorta(Kata-féle) » Tejfölös keksztorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.