Tutireceptek.hu fejléc

Garnélás spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
70 dkg friss garnélarák;
1 gerezd fokhagyma;
pepperoni;
olívaolaj;
25 dkg darált paradicsom;
spagetti;
só;

Elkészítés:
A garnélarákokat megtisztítjuk, az apróra vágott fokhagymával, és ízlés
szerinti mennyiségű pepperonival olívaolajon megpirítjuk. Kb. 3 perc
elteltével hozzáadjuk a darált paradicsomot, sózzuk, és tovább főzzük öt
percig. A sós vízben kifőzött spagettit a garnélás raguba keverjük, alaposan
összeforgatjuk, és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spagetti carbonara » Parmezános-diós spagetti » Különleges Spagetti » Rakott spagetti 2.
» Spagettis sertésszelet » Spagetti mustármártással » Olasz spagetti saláta » Tejszínes-sonkás spagetti
» Spagetti holland módra 2 » Spagetti garnélás raguval » Garnélás szendvics » Ausztrál garnélasaláta
» Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás-zöldborsós spagetti » Őszi spagettisaláta » Spagetti szénégető módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.