Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekrémes rumos szőlővel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 adaghoz:
1 fürt fehér szőlő
1 marék sült gesztenye
2 evőkanál cukor
vaníliás cukor
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
rum
tejföl
főzőtejszín

Elkészítés:
A szőlőt leszemezem, a gesztenyét megpucolom, s felteszem főni egy kevés vízben, cukrozom, fűszerezem. Amikor már minden puhára főtt, félreteszek 1 gesztenyét és 4 szem szőlőt, a többit beöntöm egy keverőedénybe, hozzáadom a rumot és a tejfölt, botmixerrel összekeverem. Tálaláskor ráteszem a gesztenyét s a szőlőszemeket, locsolok rá kevés tejszínt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos koktél » Rumos kétszínű sütemény » Epres rumos Trifle » Rumos-diós kocka
» Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Meleg rumos meggyleves » Rumos golyó » Rumos kruszta
» Rumos kuglóf » Andi rumos-diós golyója » Meggyes-rumos kókuszkocka » Almás, rumos puding
» Túrótorta szőlővel » Rumos gesztenyegolyó » Rumos kenyér » Rumos sszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.