Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés desszert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg gesztenyepüré
20 dkg túró
4 evőkanál rum
2 dl tejszín
10 dkg porcukor
1 vőkanál édes kakópor

Elkészítés:
A gesztenyepürét tálba tesszük hozzáadjuk az átpaszírozott túrót a porcukor felét és a rumot.Jól összekeverjük és ötfelé osztjuk.négy adagot kehelybe rakunk majd a hűtőbe tesszük,hogy jól lehüljön.A tejszínhez adjuk a maraék porcukrot és kemény habbá verjük.Habzsákba töltve a a hűtőből kivett pürére nyomjuk,meghintjük kakaóporral.A félretett masszából 4 golyócskát formálunk és a kehely közepére tesszük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés kosarak » Gesztenyés torta » Narancsos túró desszert » Kókuszos túró desszert
» Finom gesztenyés sutemény » Gesztenyés Charlotte » Szilvás desszert » Eper desszert
» Gesztenyés göngyölt hús » Gesztenyés hajócska » Gesztenyés csirkemáj » Csokidesszert - recycling
» Gyors gyümölcs desszert » Gesztenyés párnácskák » Gesztenyés csúcs » Gesztenyés tejberizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.