Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés káposztaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kis fej káposzta
20 dkg császárszalonna
2 evőkanál vaj
25 dkg gesztenye
fél evőkanál szójaszósz
5 dl zöldségleves (leveskockából)
őrölt bors


Elkészítés:
Behasítjuk a gesztenyéket, forró sós vízben 20 percig héjastól főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk száradni. Amikor kihűlt, meghámozzuk. A szalonnát kockákra vágjuk, és kivajazott serpenyőben megpirítjuk. Beletesszük a darabokra vágott káposztát, sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a húslevest meg a szójaszószt, és belerakjuk a gesztenyét. Kislángon, néha megkeverve 15 percig főzzük.


A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés kocka » Gesztenyés gyöngytyúkleves » Gesztenyés almás lepény » Gesztenyés zserbó
» Gesztenyés tekercs 2. » Gesztenyés kocka meggyel » Gesztenyés babapiskóta » Gesztenyés kosárka
» Gesztenyés csirkemáj » Gesztenyés, diós zserbó » Gesztenyés krém » Gesztenyés almatorta
» Gesztenyés pulyka » Káposztaleves (fogyihoz) » Meggyes-gesztenyés rétes » Nagyi gesztenyés tekercse


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.