Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gomba hagymásan eltéve recept

Kategória:


Hozzávalók:
Gomba, tetszés szerinti mennyiségben
só,
ecet,
víz,
savanyúság-tartósító (ami az uborkához is jó)
hagyma

Elkészítés:
A megpucolt, feldarabolt gombát félig megfőzöm. Hagymát felszeletelem. A sót, vizet, ecetet és a savanyúság-tartósitós fűszerkeveréket felfőzöm, ráöntöm a gombára és hagymára. Üvegekbe töltöm (ne legyen sok benne a víz). Száraz dunsztba teszem 1 éjjelre.

Tanácsok:
Ha valakinek jó a gyomra és szereti ropogósan, akkor nem kell a gombát megfőzni sem.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cannelloni » Brokkolis-gombás tészta » Gombás vadkacsaragu » Gombaleves á lá Milli
» Tejfölös-gombás ponty » Rizses-tojásos gomba » Sonkás gombás penne » Laskagomba pörkölt
» Apró olajos gombafejek » Sonkás-gombás tészta » Rakott kel gombás rizzsel » Sonkás-gombás rizibizi
» Egybensült gombás fasírt » Padlizsánragu gombával » Gombás vagdalt másképp » Gombás tepsis burgonya



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.