Tutireceptek.hu fejléc

Gomba hagymásan eltéve recept

Kategória:


Hozzávalók:
Gomba, tetszés szerinti mennyiségben
só,
ecet,
víz,
savanyúság-tartósító (ami az uborkához is jó)
hagyma

Elkészítés:
A megpucolt, feldarabolt gombát félig megfőzöm. Hagymát felszeletelem. A sót, vizet, ecetet és a savanyúság-tartósitós fűszerkeveréket felfőzöm, ráöntöm a gombára és hagymára. Üvegekbe töltöm (ne legyen sok benne a víz). Száraz dunsztba teszem 1 éjjelre.

Tanácsok:
Ha valakinek jó a gyomra és szereti ropogósan, akkor nem kell a gombát megfőzni sem.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkeszárny » Gombával rakott karalábé » Gombás halfilé » Sonkás vagy gombás batyu
» Gombás szűzérmék » Gombamártás » Különleges gombasaláta » Tonhal sajttal és gombával
» Baconos gombalepény » Gombakrémes csirkemell » Sajtos-gombás halfilé » Gombás tepsis burgonya
» Sajtos-gombás rakott hús » Gombás zöldséges ragu » Gombaragus karaj » Libamájjal töltött gomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.