Tutireceptek.hu fejléc

Gombagombóc recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10dkg gomba
10dkg zsemlemorzsa
5dkg füstölt szalonna
3 tojás
só,bors,petrezselyemzöld

Elkészítés:
Apró kockára vágjuk a füstölt szalonnát. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát.1 egész tojással és 2 tojásfehérjével összekeverjük a gombát és a szalonnát. Majd annyi zsemlemorzsát adunk hozzá ,hogy kissé kemény gombócokat formálhassunk. Borssal ,sóval ,finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.Húsleveshez,csontleveshez,rántott leveshez adhatjuk.


A receptet beküldte: csiga4dada

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kenyérleves » Babos orjaleves » Éjféli leves » Alföldi zöldségleves
» Zöldséges sütőtökleves » Zsályás paradicsomleves » Tárkonyos burgonyaleves » Erdélyi húsgombóc leves
» Tejfölös karfiol leves » Tavaszi borsóleves » Csülkös bab-2 » Galyasági gombás gulyásleves
» Hideg paradicsomleves » Uborka mártás » Tökgombóc kapormártással » Spenótos csicserikrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.