Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanálnyi petrezselyemzöld
15 dkg apróra vagdalt gomba
1 evőkanál olaj
só, őrölt bors

Elkészítés:
Az apróra vagdalt hagymát, a gombát megdinsztelem az olajon, hozzáadom petrezselyemzöldet, sózom borsozom, pürésítem.
Pirított kenyérre kenve salátákkal ajánlom fogyasztani.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombakrémes pangasius » Gombakrémleves » Gombakrémes csirkemell » Gombakrém leves
» Expressz gombakrém leves » Zöldséges gombakrémleves » Habos libamájpástétom » Bundás kenyér másképp
» Tojásos szendvicskrém » Töltött kenyér másképp » Nyári tonhalkrém » Fokhagymás vaj
» Tojástekercses szendvics » Nap-pirítós » Sonkás sajtos bundáskenyér » Mediterrán krémsajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.