Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg gomba
1 fej hagyma
ételízesítő
1 evőkanálnyi liszt(púpos)
zsír
tejföl

bors
víz
pirított zsemle kocka
petrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:
A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát is megtisztítjuk,felszeleteljük.A zsíron a hagymát megpároljuk,rádobjuk a gombát is.Ha megpárolodott a gomba,felengedjük vízzel,belerakjuk az ételízesítőt.Ha felforrt,leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk.Utána ízesítjük,sóval,borssal ízlés szerint.
Piritott zsemlekockával tálaljuk,és megszórhatjuk petrezselyemmel.

Tanácsok:
Van amikor nem turmixolom le,csak behabarom,és úgy is nagyon finom.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg cukkinileves » Palóc lány levese » Könnyű paradicsomleves » Egyszerű paradicsomleves
» Póréhagymás zöldségleves » Málnakrémleves hidegen » Raguleves ( 4 személyre) » Bakonyi pacalleves
» Brokkolileves csirkemájjal » Kókuszos sütőtök leves » Betyár leves » Sajtos burgonyaleves
» Ircsi diétás levese » Palócleveske » Vaniliás körteleves » Erdélyi tárkonyos leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.