Tutireceptek.hu fejléc

Gombás felfújt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:

# 20 dkg vékony tészta
# 30-40 dkg gomba (konzerv is lehet)
# 15-20 dkg sajt
# 5 tojás
# kevés margarin
# tetszés szerinti fűszerek
# olaj
# 1 nagy hagyma

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól megfűszerezzük, majd zsírjára főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A sajtot lereszeljük, felvrejük a tojások fehérjét, és beletesszük a sárgákat. Ezután egy nagyobb tálban összekeverjük a gombát, tésztát, sajtot és a felvert tojást. Kikent tűzálló tálba tesszük, sajtot hintünk a tetejére, és forró sütőben 35-40 percig sütjük.

Tanácsok:
Megjegyzés:
Vendégvárónak is nagyon finom, el lehet készíteni előre a hozzávalókat, és a vendég érkezése előtt kisütni. Hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Svéd gombasaláta II. » Gyümölcsös burgonyafelfújt » Gombás tortahusi » Sajtos-gombás rakott hús
» Házias Svéd Gombasaláta » Gombás tepsis burgonya » Gombás töltött kenyér » Mandulás cseresznyefelfújt
» Vegyes gombasaláta télire » Hagymás-gombás csirkemáj » Gombás tekercsek » Muffinfelfújt
» Sütőtökös-gombás fasírt » Krokett gombás karfiolból » Rizsfelfújt 1 » Gombás pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.