Tutireceptek.hu fejléc

Gombás hablepény recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg gomba
2 tojás
2 evőkanál liszt
csipetnyi só
őrölt bors
1 kiskanál apróra vágott petrezselyem
a kikenéshez olaj
a kiszóráshoz liszt

Elkészítés:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát az olajon megpároljuk, a tűzről lehúzva megsózzuk, megborsozzuk, és hűlni hagyjuk.
Ezután a tojássárgával meg a liszttel összedolgozzuk, a tojások keményre vert habját beleforgatjuk, és egy kiolajozott tűzálló tálba vagy tepsibe simítjuk.
Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük, kis kockákra vágjuk és betétként adjuk húsleveshez.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkeszárny » Tejszínes-gombás penne » Gombás hagymaleves » Gombás csirkevagdalt
» Gombás pogácsa » Sonkás-gombás rizibizi » Gombás kocka 3 » Gombás kínai kel
» Gombás rakott kifli » Gombás karfiol-tál » Börzsönyi gombás máj » Sörben főtt gombás csirke
» Gombás vagdalt » Gombás szarvas-steak » Gombás vegyessaláta » Gombás tojásfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.