Tutireceptek.hu fejléc

Gombás halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
0,5 kg sampion gomba /erdei is jó/
2 fej vöröshagyma
20 dkg reszelni való sajt

Elkészítés:
A tengeri halfilét felengedem szobahőmérsékleten. A gombát megtisztítom, felaprítom és a megdinsztelt vöröshagymára szórom, ha már megpárolódott, zsírjára sütöm. A ragut ízesítem sóval, borssal, lehet megszórni apróra vágott petrezselyem zölddel. Aki szereti, nyomhat bele 1-2 gerezd fokhagymát is. Elkészítem a besamel mártást ahogy kell. Egy teflon tepsit kikenek olajjal, belefektetem a szeletekre vágott, besózott halat. A szeletekre halmozom a ragut, majd vastagon, szintén szeletenként reszelt sajttal megszórom. Ezután nincs más
dolgunk, mint addig sütjük, míg a sajt teteje gusztusosan megpirul. Majonézes krumplissaláta a legfinomabb köret hozzá!


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombásalagút » Hagymás- gombás csirkemell » Gombás szoljanka » Gombás marhahúsos tészta
» Csirkés-gombás lasagne » Megyeri halfilé » Csirkés-gombás fussili » Gombás-húsos tortilla
» Tejszínes sült halfilé » Tejszínes gombás spagetti » Sonkás vagy gombás batyu » Gombás rakott csibehús
» Gombás sonkasaláta » Lengyel gombasaláta » Gombás-cukkinis fasírt » Gombás töltött cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.