Tutireceptek.hu fejléc

Gombás harcsapaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg harcsafilé,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
15 dkg gomba,
2 gerezd fokhagyma,
2 dl tejföl,
5 dkg liszt,
2-3 evőkanál olaj,
1 fej vöröshagyma,
pirospaprika,


Elkészítés:
A halhúst egyforma nagyságú,nagyobb kockákra vágjuk.Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát,megszórjuk pirospaprikával,majd kevés vízzel felengedjük.Beletesszük az összevágott halhúst,a paradicsomot,a cikkekre vágott gombát,a zúzott foghagymát és megsózzuk.Amikor a halhús puhára párolódott,tejfeles habarással sűrítjük,és még 1-2 percig mérsékelt tűzön forraljuk.
Külön kifőzött galuskával kínáljuk.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis-gombás tészta » Gombás keltorta » Shiitake gombás spagetti » Spagetti gombás hússal
» Gombás fasírtpogácsa » Gombás csülök » Gombás-sonkás csirkemell » Krokett gombás karfiolból
» Gombás rakott csirke » Gombás-cukkinis omlett » Svéd gombasaláta 2 » Gombás máj
» Gombás sonkás metélt » Gombás-cukkinis fasírt » Gombás burgonyaleves » Gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.