Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás húsgombóc recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg darált marhahús,
15 dkg gomba,
1 tojás,
2 dkg vöröshagyma,
2 ek. étolaj,
só,
bors,
petrezselyem.

Elkészítés:
A vöröshagymát lereszeljük, és a felmelegített olajra tesszük, hozzáadjuk a kis kockára vágott gombát, és pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük finomra vágott petrezselyemmel. Amikor a leve elpárolgott, zsírjára sütjük, és összekeverjük a darált hússal, tojással. Jól összedolgozzuk, és gombócokat formálunk belőle. Vízben is kifőzhetjük, de kicsit meglapítva kiolajozott tepsiben is megsüthetjük. Alufóliával takarjuk be.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkecombok » Gombás libacomb » Paradicsomos húsgombóc » Gombás rakott csirkee
» Gombás felfújt » Kefires gombasaláta » Krokett gombás karfiolból » Gombás vadkacsaragu
» Tejfölös húsgombóc » Sajtos-gombás rakott hús » Gombás párizsi » Egybensült gombás fasírt
» Gombás tokány » Gombás kocka 3 » Alföldi húsgombóc » Gombás vaddisznóragu



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.