Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karaj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt

Elkészítés:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük.
A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.

Tanácsok:
Sült zellerrel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefires gombasaláta » Rozmaringos sült karaj » Sonkás-gombás omlett » Nyírségi töltött karaj
» Gombás rakott csirke » Rizottó gombásan » Gombás libamáj puding » Mustáros karaj
» Gombasaláta 1. » Lecsós karaj » Bundás karaj » Egybensült gombás fasírt
» Zsebes karaj » Sonkás-gombás tészta » Lecsóval töltött karaj » Töltött sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.