Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karfiol-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 db karfiol
1 db póréhagyma
30 dkg csiperkegomba
3 evőkanál olíva olaj
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor snidling


Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk.
A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk.
Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos gombás stangli » Gombás tokány » Gombás tojás » Gombás vaddisznóragu
» Sajtos-gombás halfilé » Gombás csirkemellfilé » Gombás krumplipogácsa » Gombás zakuszka
» Rakott kel gombás rizzsel » Csirkés-gombás kavarodás » Húsos, gombás fasirt » Szőlős-gombás saláta
» Gombaszószos szelet » Gombás sertésszelet » Gombasaláta másképp » gombás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.