Tutireceptek.hu fejléc

Gombás kukoricás ragu recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1/2 kg gomba
1 dbz kukoricakonzerv
30 dkg sonka vékony csíkokra vágva
1/2 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
1 p. tejföl
kicsi fej hagyma
pici liszt,
delikát,
bors
olaj

Elkészítés:
A megtisztított és cikkekre vágott gombát kevés olajon megfuttatott hagymára teszem, és megpárolom. amikor elfőtte a leve jó részét, hozzáöntöm a kukoricát és a sonkacsíkokat, ízlés szerint szórok rá delikátot és borsot. Jól összeforgatom, és pár perc múlva megszórom egy pici liszttel a tetejét, majd belekeverem a tejfölt. Végül megszórom petrezselyemzöldel. Kifőzött tésztával kínálom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos Gombasaláta » Gombás csirkemell » Gombás-kolbászos tészta » Almás kukoricasaláta
» Kukoricás nyúlragu » Gombás-sajtos lecsó » Gombás marhahúsos tészta » Gombasaláta 1.
» Almás-kukoricás saláta » Gombás, sonkás omlett » Kínai citromos gombás pipi » Sonkás-gombás omlett
» Gombás sonkatekercs » Gombás-sajtos krumplitál » Tejszínes-gombás csőtészta » Kukoricás burgonyalepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.