Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás spárga recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg fehér spárga
20-20 dkg róka- csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
3 dkg vaj
3 késhegynyi szerecsendió
1 dl száraz fehérbor
1 dl tejszín
1 kávéskanál ételízesítő
1 evőkanál finomra vágott snidling
őrölt bors, só

Elkészítés:
Forrásban lévő sós vízben megfőzzük a megtisztított spárgát, leszűrjük. A gombákat feldaraboljuk, serpenyőben nagy lángon átpirítjuk.
Egy másik serpenyőben forró vajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a spárgát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, meghintjük szerecsendióval.
Folyamatos kevergetés közben nagy lángon 5 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről.
Az ételízesítőt feloldjuk a borban, összekeverjük a tejszínnel. Ráöntjük a zöldségekre és kis lángon 2 perc alatt összefőzzük.
Tányérokba osztva snidlinggel díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-gombás rizibizi » Gombás rakott hús » Gombás tekercs » Gombás savanyu tokány
» Svéd gombasaláta 2 » Gombás libamáj » Gombás sonkasaláta » Gombás szoljanka
» Szerb gombás zakuszka » Gombás-almás kacsaleves » Gombás nyárs » Tojásos-gombás krumpli
» Brokkolis-gombás tészta » Sonkás gombás penne » Gombás tarja tepsiben » Gombás cukkini



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.