Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-tejfölös pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg pulykamell filé
50 dkg csiperke gomba
2 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
3-4 evőkanál tejföl
1 csapott evőkanál liszt
só, bors, pirospaprika

Elkészítés:
A pulykamellet vékonyan felszeletelem. Mindkét oldalát sózom, borsozom. Kicsit állni hagyom, ezalatt megtisztítom és vékonyan felszeletelem a gombát. Az olajon megsütőm a hússzeleteket, mindkét oldalát 3 percig. Kiszedem a husit egy tálra, a visszamaradt olajon megdinsztelem a finomra vágott hagymát. Megszórom pirospaprikával, hozzáadom a gombát, Kissé megsózom. Puhára párolom. A tejfölből és lisztből habarást készítek, amelyet a gombához adok. Visszarakom a serpenyőbe a gombához a hússzeleteket, és összeforralom az egészet.

Tanácsok:
Mi párolt rizzsel, vagy nokedlivel szeretjük.


A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykamell » Sajttal töltött pulykamell » Pulykamell paraj paplanban » Sajtos pulykamell
» Fetás-tejszínes pulykamell » Pulykamell körtével » Furfangos pulykamell » Magyaros kapros pulykamell
» Pulykamell Gellért módra » Pikáns leves pulykamellből » Tejfölös pulykamellpörkölt » Gombás - sajtos pulykamell
» Tejfeles tepsis pulykamell » Mazsolás sült pulykamell » Göngyölt pulykamell » Edes-savanyu pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.