Tutireceptek.hu fejléc

Gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg savanyú uborka
20 dkg zöldpaprika
2 dl paradicsomlé
citrom, só, ecet

Elkészítés:
A szeletelt gombát és a zöldbabot enyhén sós vízben
megfőzzük. (A gomba levébe tegyünk egy kis citromlét.)
Leszűrjük, kihűtjük. Az uborkát, paprikát kis kockákra
vágjuk és az összes zöldséget összekeverjük. A
paradicsonpüréből sóval, ecettel, pici vízzel öntetet
készítünk és a salátára öntjük.

Kalóriatartalom: 120 kcal

A receptet beküldte: Anyka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel gombasaláta » Gombasaláta majonézzel » Paradicsomos Gombasaláta » Svéd gombasaláta II.
» Hamburgi gombasaláta » Gombasaláta másképp » Svéd gombasaláta » Vegyes erdei gombasaláta
» Svéd gombasaláta 2 » Juhtúrós gombasaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Különleges gombasaláta
» Gombasaláta 1. » Vegyes gombasaláta télire » Majonézes gombasaláta. » Kefires gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.