Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött karaj zöldségágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
1 zsemle
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
3 kemény tojás
1 nyers tojás
2 paradicsom
3 zöldpaprika
1 tejföl
piros arany
egy csipet kakukkfű
1 dl olaj
1 gerezd fokhagyma
pirospaprika

bors

Elkészítés:
A gombát vékonyan szeleteld fel. Olajon fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát, majd dobd rá a gombát, és pirítsd addig, amíg a leve el nem fő.
Ehhez keverd az áztatott, apróra tépkedett, kinyomkodott zsemlét, a tejfölt, sózd-borsozd, add hozzá a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást és a nyers tojást. Jól gyúrd össze.

A karajt középen szúrd fel, és töltsd meg. A két végét tűzd össze, és forró olajban forgasd meg. Tedd tepsibe, rakd mellé a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Önts alá kevés vizet, majd told sütőbe, és közepes lángon süsd meg - ez körülbelül másfél óra. Az átszűrt szafttal tálald.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött fasírt » Káposztával sült karaj » Hússal tőltötthagyma » Szójaszószos karaj
» Almás - fokhagymás karaj » Rántott töltöttkáposzta » Töltött narancs » Töltött ostya 2.
» Húsvét utáni töltött tojás » Túróval Töltött Zsemle » Sajtos sertéskaraj Update1 » Vecsési töltött hús
» Töltött gombafejek sütve » Erdélyi töltött csirke » Töltött zsemlécske » Bőrös sertéskaraj sütve.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.