Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölthús: recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4sz karaj,4sz sonka,4sz sajt,só

Elkészítés:
A húst kikloffoljuk,kicsit megsózzuk, rátesszük a sonkát és egy szelet sajtot. A szélét
felhajtjuk majd feltekerjük. Panírozzuk és kisütjük.Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: szuzie

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Böllér karaj » Boros Csirkecomb római tálban » Rizottó konfitált kacsamájjal » Rakott csirkemell ananásszal
» Csikemell csiga » Almás-hagymás szelet » Fűszeres vaddisznó » Ugorj a számba
» Húsos zöldség jénaiban » Húsosfazék » Pulykamell raclette » Zöldcitromos marhatokány
» Citromos bárányszelet » Egészben sült báránygerinc » Lasagne - ahogy mi szeretjük » Sült máj kekszpanírban


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.