Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölthús: recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4sz karaj,4sz sonka,4sz sajt,só

Elkészítés:
A húst kikloffoljuk,kicsit megsózzuk, rátesszük a sonkát és egy szelet sajtot. A szélét
felhajtjuk majd feltekerjük. Panírozzuk és kisütjük.Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: szuzie

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos csirkemáj hagymaágyon » Zöldséges marharagu » Hagymás aprópecsenye » Rakott sertés hús
» Tavaszi rakottas » Petőfi pecsenye » Mustáros csirkecomb » Mustáros, mézes csirkecomb
» Gombaragu burgonyaágyon » Fokhagymás Röfihús » Borjúpörkölt » Sajtos húsika
» Rakott zöldborsó » Zöldséges-tejszínes csirke » Pulykamedalion bundában » Aszaltszilvás pulykakuglóf



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.