Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölthús: recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4sz karaj,4sz sonka,4sz sajt,só

Elkészítés:
A húst kikloffoljuk,kicsit megsózzuk, rátesszük a sonkát és egy szelet sajtot. A szélét
felhajtjuk majd feltekerjük. Panírozzuk és kisütjük.Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: szuzie

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros csirkecomb » Hagymás aprópecsenye » Rakott fasírttorta » Nyakkendős csirkecomb
» Tepsis rostélyos » Rizottó konfitált kacsamájjal » Baconba göngyölt virsli » Libamájjal töltött gomba
» Sült kacsacomb » Egyszerű ropogós csirkeszárny » Görögös csirkemell » Gombás karaj
» Sajttal sütött kotlett » Hirtelen csülök mikróban » Zsiványpecsenye nyárson » Mézes-csípős csirkemell


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.