Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölthús: recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4sz karaj,4sz sonka,4sz sajt,só

Elkészítés:
A húst kikloffoljuk,kicsit megsózzuk, rátesszük a sonkát és egy szelet sajtot. A szélét
felhajtjuk majd feltekerjük. Panírozzuk és kisütjük.Bármilyen körettel tálalhatjuk.


A receptet beküldte: szuzie

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás-gombás ragu » Csülök pörkölt bográcsban » Magyaros gombás húsgombóc » Töltött, göngyölt karaj
» Színes rizses csirke » Almás pulykamell » Piedone húsos bab (wokban) » Nyári Szalámi Házi
» Karfiolos pulykagolyók » Göngyölt csirkemell » Csíki kakas » Húsban sült burgonya
» Galyasági betyáros bográcsban » Pozsonyi hústekercs » Húsos texasi burgonya » Görög töltött paprika


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2015, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.