Tutireceptek.hu fejléc

Habart krumpli leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
az adagok tetszés szerintiek
- krumpli
- kissebb hagyma
- sárgarépa
- zöldség
- pirospaprika
- babérlevél
- őrölt bors
- tárkony
- bazsalikom
- borsikafű
- liszt
- tejföl
- tej
- étolaj

Elkészítés:
Az olajjal, hagymával és paprikával pörkölt alapot készítünk és beletesszük a krumplit, zöldségeket, fűszereket, (tárkony,bazsalikom,borsikafű el is hagyható, de velük finomabb) és kevés vizet aláöntve pároljuk, kb 20 perc, utánna felöntjük annyi vízzel amennyi levest akarunk, ha felforrt behabarjuk. Csipetkét szaggatunk bele.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül és finom, főleg ha egy kicsit hűlt. Aki szereti egy kis ecetet is cseppenthet bele.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mángold krémleves » Tejfölös krumplileves » Nyári sárgadinnye leves » Köménymagos leves
» Gombás aprólékleves » Vaniliás körteleves » Sajtos burgonyaleves » Tökkrémleves
» Milánói pacalleves » Anna Zöldség levese » Sajtgombóc leves » Mediterrán rakott krumpli
» Tavaszi borsóleves » Leves » Fincsi Almaleves » Mandulás fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.