Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habkönnyű csokoládékrém recept

Kategória:


Hozzávalók:

• 1 tojásfehérje
• 3 evőkanál natúr kakaópor, vagy Norbi instant kakaó
• folyékony édesítő ízlés szerint

Elkészítés:
Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá, majd ehhez óvatosan keverd hozzá a kakaóport és az édesítőt. Nagyon könnyű, csokiízű habot kapsz.
Egyetlen hátránya, hogy szinte azonnal meg kell enni, ugyanis a tojáshab egy idő után összeesik. Szerencsére ez a körülmény nálunk még egyszer sem okozott problémát — annál inkább az utánpótlás.

Tanácsok:
Igaz, nem önálló étel (bár puding helyett én szívesen kanalazom), viszont egy csomó más finomság alapja lehel.
Larának például a palacsintába töltött változat nagyon bejön.
Arra mindig ügyelj, hogy csak natúr kakaóport használj, a különféle granulátumokat ugyanis telenyomják répacukorral.


A receptet beküldte: anett59


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habkönnyű nyári édesség » Habkönnyű sóskifli » Tejszínes csokoládékrém » Habkönnyű kifli
» Konyakos csokoládékrém » Habkönnyű tejberizs » Habkönnyű rántotta » Habkönnyű mákos süti
» Habkönnyű mákos » Habkönnyű rizsfelfújt » Habkönnyű rántotta 2. » Csokoládékrém 2
» Rumos csokoládékrém. » Tartalmas csokoládékrém » Csokoládékrém » Csokoládékrémes málnatorta



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2016, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.