Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymalevesem recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 fej szálára vágott vöröshagyma
zsiradék
1 mokkáskanálnyi liszt
2 liter víz
fehérbors
curry-por

1-2 leveskocka
5 gerezd apróra vágott fokhagyma v.fokhagymakrém

Elkészítés:
5 fej szálára vágott vöröshagymát kevés zsiradékon /jelen esetben kacsazsíron/ megpároljuk, majd egy mokkáskanálnyi liszttel szórjuk meg.
/ne legyen "vastag" a leve./
Felöntjük 2 liter vízzel, fűszerezzük fehérborssal, curry-porral, sóval, 1-2 leveskockával ízesítjük.
Teszünk bele 5 gerezd apróra vágott fokhagymát vagy ennek megfelelő fokhagymakrémet.

Kb. 10 percig főzzük.

Tanácsok:
Kenyeret pirítunk mellé, aki szereti, reszeltsajtot is adhat hozzá.

Nagyon finom, nagyon könnyen elkészíthető leves.

Fotó megtekinthető a naplóm 331. bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tofus rakott zöldbab » Rántottsajtos libamáj » Sárgarépás burgonyaleves » Sajtkrémes krumplileves
» Kozák sapka 2. » Piritott dara leves » Hagymás nokedli » Kairói rakott padlizsán
» Tokaji borleves » Tekercses tésztaleves » Túró kocka II. » Uborkaleves
» Ropogós kacsamell » Betyár zöldbableves » Minestrone leves » Őszibarack leves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.