Tutireceptek.hu fejléc

Hagymamártás recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1-1 evőkanál vaj és liszt
1 fej vöröshagyma
1 mokkáskanál citromlé
2 evőkanál tejföl
cukor, só

Elkészítés:
Nagyon apróra vágjuk fel a hagymát vagy reszeljük le, és a vajon pároljuk meg. Szórjuk rá a lisztet, keverjük el, majd engedjük fel a tejfellel és 1 dl vízzel. Tegyük bele a csipetnyi sót, citromlevet, a cukrot és forraljuk ki.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymamártás » Tejszínes fokhagymamártás » Fokhagymamártás 2 » Hagymamártásban sült nyúl
» Zöldhagymamártás » Egresmártás » Sajtos-burgonyás golyók » Sajtos sült rizsgolyók
» Aszpikos sonkatekercs » Hagymás-mazsolás rizs » Burgonykrokett - másképpen » Burgonya ganca
» Besamel mártás vitaminosan » A tuti rizsfőzés módszere » Bormártás » Kukoricás-répás rizi-bizi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.