Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma
cukor
ecet
bors
étolaj


Elkészítés:
A zöldbabot megpároljuk.A hagymát vékony karikára vágjuk és forrásban lévő ecetes cukros sós lében 1-2 percig forraljuk.A babot leszűrjük és a hagymához tesszük,olajat öntünk rá ízlés szerint borsozzuk,majd hűtve fogyasztjuk.
Mirelit zöldbabból is készíthető!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás amúr » Hagymás saláta » Medvehagymás rántotta » Hagymás kukoricapuffancs
» Fokhagymás sajtkrémleves » Máj hagymás bundában » Baconos-hagymás muffin » Hagymás paradicsomsaláta
» Húsos zöldbabsaláta » Gombás-hagymás lepény » Fokhagymás húsgolyók » Paradicsomos zöldbabsaláta
» Hagymás nokedli » Medvehagymás vajkrém » Fokhagymás sertésmáj » Fokhagymaszósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.