Tutireceptek.hu fejléc

Hal pikáns mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg hal (ponty, amur)
10dkg vaj
1dl tejföl
2 evőkanál reszelt torma


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, a belsejét megsózzuk és a halat egészben vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. 10dkg olvasztott vajban elkeverünk 2 evőkanál reszelt tormát, a halra öntjük, meglocsoljuk a tejföllel és forró sütőben, egyszer-kétszer megforgatva, jól átsütjük.


A receptet beküldte: Skizosáj

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns burgonyafőzelék » Pikáns szilvamártás » Pikáns marhaszelet » Pikáns burgonyapüré
» Pikáns tárkonyos máj » Pikáns sajtos lángos » Pikáns csirkemell » Sült hal gombás mártásban
» Pikáns hústekercsek » Csirkemell citrommártásban » Pikáns halfilé » Pikáns metélt
» Pikáns csirkemáj » Karaj mustármártásban » Pikáns leves » Pikáns szósz csirkéhez


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.