Tutireceptek.hu fejléc

Halas labdák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg heckfilé
1 gerezd fokhagyma
két szelet tejbe áztatott kenyér
1 csokor snidling
1 tojás
sajt

bors
1 evőkanál mák
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A heckfilét egy serpenyőben 5 percig süssünk néhány kanál olajban, nyomjunk mellé egy gerezd fokhagymát. Törjük össze a halat villával, keverjük hozzá a tejbe áztatott kenyereket, a csokor snidlinget, a tojást, 3 evőkanál reszelt sajtot, sót, borsot, és formázzunk golyókat belőle. Forgassuk felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd forró olajban süssük meg.

recept Kossáné Pintér Ramona


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas wrap » Tonhalas sajtkrémes krém » Tonhalas kagylótészta » Bajai halászlé
» Tonhalas paradicsomsaláta » Tonhalas melegszendvics » Meli halas krémje » Fajszi halászlé
» Tejszínes halas tészta » Balatoni halászlé 1. » Halas saláta » Halas rizottó
» Tonhalas makarónisaláta » Paksi halászlé original » Babos-tonhalas tészta » Olajos halas szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.