Tutireceptek.hu fejléc

Halas saláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tetszés szerinti halfilé
2 dl ecet
2 dl víz
2 teáskanál só
2 db hagyma
2 db sárgarépa
5 dl majonéz
1 ek mustár
4 db ecetes uborka.

Elkészítés:
A filét feltesszük főni az ecettel, vízzel és a sóval. Ha puha 24 órát állni hagyjuk hideg helyen. Másnap a répát megfőzzük és lereszeljük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, ecetes uborkát, majonézt, mustárt, majd az apróra vágott halfilét. Az egészet jól összekeverjük, ízesíthetjük őrölt fehérborssal, és ha kell még utána sózzuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lyoni saláta » Narancs saláta » Görögsaláta szardellával » Campari saláta
» Tzatziki saláta, paleosan » Vegyes, joghurtos saláta. » Krémes szőlő saláta » Paraszt saláta
» Színes gyümölcssaláta » Margit saláta » Zeller saláta » Friss saláta
» Tonhalas spagóca » Meli halas krémje » Finn halsaláta » Sajt saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.