Tutireceptek.hu fejléc

Halkrémmel töltött pritaminpaprika recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 kisebb pritaminpaprika
1 doboz olajos hering
3 dkg liszt
2 dl tej
só, őrölt bors
1-1 csokor petrezselyem és snidling

Elkészítés:
Az olajos halkonzervről az olajat kislábasba öntjük, a hal húsát villával összetörjük. A fölforrósított olajon világosra pirítjuk a lisztet, a tejjel fölöntjük és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük.
A tűzről levéve sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az összetört halhúst, a fölaprított petrezselymet és snidlinget.
A paprikák szárrészét, magházát eltávolítjuk, kiöblítjük. A halkrémet a paprikákba töltjük, és 1-2 órára behűtjük. Petrezselyemlevélkével díszítve, sajttálra felszeletelve ültetve kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött bundás kenyér » Juhsajttal töltött paprika » Gombával töltött kellevél » Finom töltött kifli
» Hússal töltött alma » Töltött fogoly » Zsenge töltött karalábé » Gombával töltött tök
» Töltött kenyér » Töltött cékla » Hideg húsos töltött alma » Töltött liba
» Túróval töltött kifli » Gyömölcsös töltött kifli » Húsvéti töltött pulykamell » Káposztával töltött dagadó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.