Tutireceptek.hu fejléc

Halpogácsa sajttal, kukoricával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 pangasius törzs felolvasztva
1/4 fej lilahagyma apróra vágva
2 tojás
10-15 dkg reszelt sajt
2 evőkanál zsemlemorzsa + a forgatáshoz
2-3 kanál kukorica
2 kisebb szelet kenyér tejbe áztatva
halfűszer
metélőhagyma
petrezselyem
pirospaprika
pici fokhagymakrém
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A kenyereket áztassuk tejbe. A halat olvasszuk fel és vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a hagymát, a tojásokat, a reszelt sajtot. Fűszerezzük ízlés szerint metélőhagymával, petrezselyemmel. A halfűszer nagyon sós, ezért én nem tettem bele külön sót. Tegyük hozzá a kenyeret, a zsemlemorzsát, a kukoricát. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a pirospaprikát, hogy szép színt adjon neki.

Formázzunk kis gombócokat, lapítsuk le, forgassuk zsemlemorzsába, majd süssük ki olajban.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán sajttal az igazi » Sajttal megszórt Kelbimbó » Sült tonhal sajttal » Burgonyasaláta kukoricával
» Lencsepüré sajttal » Sajttal töltött krumpli » Tonhal sajttal és gombával » Rakott kel sajttal
» Sült tök sajttal » Sütőtök főzelék sajttal » Csilis pulyka kukoricával » Sütőtökkrémleves sajttal
» Sajttal töltött pulykamell » Pangásius márványsajttal » Pulykamell füstölt sajttal » Tejszínes karalábé sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.