Tutireceptek.hu fejléc

Hamis marcipán 2. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg kukoricaliszt
15 dkg burgonya
20 gkg porcukor
20 dkg darált dió
1 dl rum

Elkészítés:
Burgonya héjában főzve,tisztítva,majd még melegen áttörve.
Liszt 6 dl vízben sűrűre főzve,állni hagyni,míg megkeményedik.
Az előbbi 2 masszát elegyíteni,hozzáadni a cukrot,diót,majd a rumot.


A receptet beküldte: KANÁRI

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kishamis » Hamis krémtúrós szelet » Hamis tojásos velő » Hamis tiramisu 2.
» Hamis töltött káposzta. » Hamis hájas tészta » Karfiolos hamis vesevelő » Körtés kosárka marcipánnal
» Hamis tiramisu » Marcipán szelet » Olcsó hamis tejszelet » Hamis ananász befőtt
» Hamis túrósgombóc :) » Gyors hamispizza » Hamis marcipángolyók » Egyszerű hamis krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.