Tutireceptek.hu fejléc

Hamis rétes2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A rétes alaphoz

30 dkg liszt
1 egész tojás
1 pohár tejföl
pici só

A masszához

l5 dkg margarin
2 fél marék liszt

Elkészítés:
A rétes alaphoz valókat összegyúrjuk és vékonyra kisodorjuk.
A masszához a margarint felolvasztjuk, és belekeverjük a lisztet.
Ezt a masszát rákenjük a kisodort tésztára, és feltekerjük.
Ezután a feltekert tésztát 4 részre osztjuk és egyenként kisodorjuk, vékonyra, mint a rétestésztát, kb. l5 cm széles és tepsi hosszúságura (nagy tepsi).
Megtöltjük, bármilyen töltelékkel és feltekerjük mint a rétest és sütjük.

Tanácsok:
Nagyon finom és nem kell az asztal körül rohangászni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis vadas mártás » Hamis vaddisznósült » Hamis sportszelet » Hamis vadas csirkemell
» Hamis rántott hús » Hamis aranygaluska » Hamis marcipángolyó » Petrezselymes hamis fasírt
» Hamis halleves » Hamis marcipánkocka » Hamis dobos » Hamis, főtt majonéz
» Hamis rétes » Túrógombóc (hamis) » Hamis krémtúrós » Hamis marcipán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.