Tutireceptek.hu fejléc

Hamis vaddisznósült recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kg sertéscomb, 5 dl vörösbor, 1,3 dl borecet, 2 fej vöröshagyma, 12 szem borókabogyó, 1 citrom reszelt héja, 3 db babérlevél, 2 teáskanál őrölt tárkony, 1 teáskanál őrölt szegfűszeg, szegfűbors, fekete bors, só, 3 dkg zsír, 2 evőkanál liszt.

Elkészítés:
A húst kivesszük a pácléből, és szárazra töröljük. A zsírt edényben felolvasztjuk, beletesszük a húst, és minden oldalát jól megsütjük. A megsült hús kivétele után a leszűrt páclevet és 5 dl vizet a zsírhoz öntjünk, sűrűsödésig főzzük. A húst újból visszatesszük az edénybe, és fóliával letakarva addig sütjük, amíg át nem puhul. A pecsenye levében a vízzel elkevert lisztet felforraljuk.
TÁLALÁS

A sertésszeleteket meleg tálra helyezve kínáljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis mézes » Hamis csokoládékenyér » Hamis túrós rakott tészta » Hamis Eszterházy golyók
» Hamis zserbó rolád » Hamis vadas » Hamis marcipán » Hamis túros
» Hamis, főtt majonéz » Hamis-somlói (update 1-es) » Hamis marcipángolyók » Hamishájas kifli
» Hamis halleves » Hamis somlói ünnepek után » Gyors hamispizza » Hamis marcipán 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.