Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis velő recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 közepes karfiol (tisztán 50-60 dkg)

1 nagy fej vöröshagyma

olaj

fűszerpaprika (lehet csípős is)

ízlés szerint majoranna

ízlés szerint őrölt bors



csipet szerecsendió

3-4 db tojás

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedem, jól megmosom. A vöröshagymát tisztítás után apró kockákra vágom, olajon megdinsztelem, beleteszem a fűszerpaprikát, hozzáadom a feldarabolt (félbe-négybe vágott)karfiolrózsát. Kevés vizet öntök alá, sózom, borsozom, és fedő alatt puhára párolom. Mikor már megpuhult, leveszem a fedőt, zsírjára sütöm. Hozzáadom a majorannát és a szerecsendiót, jól összekeverem. A tojásokat felütöm, habosra keverem, ráöntöm a karfiolra, és addig sütöm, míg a tojás megdermed. Friss kenyérrel vagy sült burgonyával nagyon finom.

Tanácsok:
Egy gyors vacsorának nagyon jó és olcsó.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis túrós rakott tészta » Hamis túrósrétes » Hamis Fasírt » Hamis somlói galuska
» Gyros tál (hamis) » Hamismarcipános süti » Hamis marcipángolyók » Hamis májgombóc
» Hamis túros » Hamis mézeskalács » Hamis leveles tészta » Hamis tortilla csirkével
» Hamis halleves » Hamis paprikás krumpli » Hamis mézes » Hamis vadas



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.