Tutireceptek.hu fejléc

Harcsa paprikásan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 kg afrikai harcsafilé
10 dkg húsos szalonna
20 dkg vöröshagyma
1-2 zöldpaprika
1-2 paradicsom
1-2 gerezd fokhagyma
őrölt paprika

bors

Elkészítés:
A húsos szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk; a zsírjába kerül az apróra aprított vöröshagyma. Ha megpárolódott, beletesszük a kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát szórunk rá, beletesszük a harcsatörzseket. Felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a zúzott fokhagymát. Fél óra alatt készre főzzük.

Tanácsok:
Köretnek galuska, vagy bármilyen kedvelt tészta megfelel.

Ez a mennyiség 4-5 főre elegendő.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lerakott harcsa » Finom harcsa » Tárkonyos harcsa » Afrikai harcsa fehérborban
» Harcsapaprikás » Kemencés harcsa » Rántott harcsa » Káposztás harcsa
» Mazsolás-tejszínes harcsa » Afrikai harcsa tepsiben » Békacomb paprikásan » Gombás harcsapaprikás
» Apatini káposztás harcsa » Harcsa mustármártással » Karfiol paprikásan » Folyami rák harcsával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.